Be om å avslutte kontoen i kontoinnstillingene, og les konsekvensene som vises før du bekrefter. Medlemskap i arbeidsområder, ressurstilgang, uavklarte faktureringssaker og krav til oppbevaring kan påvirke prosessen. Eksporter først dataene du har rett til å ta med deg, og se personvernerklæringen for opplysninger som beholdes og alternativene dine.